Urheilu ei ole sen arvoista

Miksi uutiset, siis ne ohjelmat missä kerrotaan maailman tärkeistä tapahtumista, kestää Suomessa aina vähemmän kuin urheiluruudut sunmuut?

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti

Eurojunaan daijut

En ole hirveästi jaksanut välittää eurovaaleista, kunnes tajusin Timo The Hutin naaman nähtyä, että mikä mainio tilaisuus lähettää kaikki tuollaiset hirvitykset pois Suomesta. Eli siis äänestäkää ihmiset! Äänestäkää kaikkia noita Soineja, Räsäsiä ja muita hulluja. Suomen puolesta, isänmaan puolesta! Uurnille kansa, pidetään kotimaa puhtaana ja vapaana hulluista.

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti

Voi Seppälä

Stockmann konsernilla menee huonosti, venäläiset eivät osta, suomalaiset eivät osta, kukaan ei osta. Seppälä on Stockmannin suurin murhe ja no hei, katsokaa uusinta Seppälän mainontaa kaduilla ja varsinkin televisiossa. Onkos hetkeen nähty noin rumaa jälkeä? Mikähän mahtaa olla mainostoimisto takana vai onkohan tämä tuotettu Stokkan omassa talossa yt:den näivettämien työntekijöiden toimesta? Työilmapiiri kuulemma on ainakin äärimmäisen huono ja omallekin pöydälle on sieltä melkoinen kasa työhakemuksia tullut viimeisen puolen vuoden aikana. Skarppaa Stockmann!

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti

Yle Grammy

Laitoin toiveikkaana YLEn päälle, että nyt tulee Grammyjen live lähetyksen kooste vaan kun ei. Ruutuun pamahti mun verovaroilla maksetut kaksi rumaa läskiä, eli siis radiotoimittajaa ja joku muija pyjamat päällä sekä Redrama jolle en keksi mitään loukkaavaa nimitystä juuri.

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti

HS uutiset?

Huomasiko oikeasti kukaan, että Nelosen uutiset loppuivat? Tai siis muuttuivat HS-pikauutisiksi? Onko pariminuuttisilla sähkeuutisilla mitään annettavaa, mitä ei voisi lukea netistä tai näyttää tekstinä ruudussa? Noh, nyt vaan jännityksellä odottamaan missä ohjelmassa Katja ja Marco putkahtavat ruutuun seuraavan kerran.

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti

Suumaakari

En nyt ymmärrä, että miksi Suumahheri on tärkeämpi kuin joku muu? Tyyppi siis lasketteli missä sattuu, eli lähinnä siellä missä ei pitäisi ja missä oli sanottu, että ”älä mene sinne, siellä voi kuolla”. No tyyppi meni sinne ja melkein kuoli. Ja sitä nyt sitten päivitellään ja voivotellaan? Ja millä tavalla se on urheilu-uutinen, että siitä pitää kertoa Urheiluruudussa?

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti

TeenBucks in Hell

Mun on pakko sotkea kahvilusikkani tähän soppaan, sillä olen toki ajan hermolla. Helsingin uusin ja ok, ainoa, Starbucks kahvila on aiheuttanut melkoisen teiniryntäyksen Stokkan nurkilla. Sellaista teinityttöjen laumautumista ei taida kohdata kuin Robinin keikalla. Onko siis näin, että suomalaiset teinitytöt ovat lopultakin päässeet kahvin makuun? En usko. Totuushan on, ettei Starbucks ole mikään teinimesta ja kovasti toivon, että ensihuuman laannuttua normaali päiväjärjestys palaa myös tänne peräpohjolan pääkaupunkiin. Mikä on saanut teinit liikkeelle? Ei varmaan ainakaan hinta, sillä perukahvikuppi kun tuppaa olemaan kolmen euron hintaluokkaa, ei luulisi teineilla kauan olevan varaa lintsailla koulusta kertakäyttöisen pahvimukin takia.

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti

Asenne ratkaisee?

Tiedättehän ne ”asenne ratkaisee” ihmiset? Varmasti teidänkin työpaikalla on niitä, iloisesti hymyileviä tyyppejä, jotka jatkuvasti jää jälkeen tai hieman myöhästyy, eivät oikein saa mitään aikaiseksi tai sitten lopputulema on räpellystä vähän sinnepäin. Heistä tykätään ainakin aluksi, sillä he luovat positiivisen tekemisen meiningin ja erittäin sitoutuneen puurtajan mielikuvan itsestään. Paskat. Ei se asenne ratkaise mitään, jos ei osaa niin ei osaa. Opettele tai tee jotain muuta, mutta asenteella ei ratkaista työssä vaan taidolla ja tiedolla. Ei se kokkikaan asenteella ruokaa tee vaan taidolla, opitulla taidolla.

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti

SauliWho?

En ole vieläkään ymmärtänyt, mitä Sauli Koskinen tekee? Niinku työkseen? Tässä sitä itse raataa päivästä toiseen töitä ja palkinnoksi saa ehkä jonkun vapaan viikonlopun. Mutta mitä Sauli tekee? Tietääkö kukaan? Eiku ihan oikeesti, siis työkseen? Toki työksi lienee laskettu se poikaystävyys sen yhden laulajan kanssa, mutta mitä sen jälkeen? En ymmärrä en.

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti

Ravintoympyrä

Vai että ravintoympyrästä pitäisi poistaa voi ja muuta namia? Että poistetaan ruokapöydästä jotain rasvoja ja vastaavia. Mä haluisin myös poistaa ruokapöydistä jotain, nimittäin läskit ja rumat. Menkää vaikka jonneki lounaspaikkaan katsomaan minkä näköisiä ihmisiä siellä on pöydissä. En mä halua niitä katsoa kun syön. Tilalle mielellään jotain trimmattuja nuorehkoja ja hymyileviä terveitä ihmisiä. Ei niiden tarvi mitään syödä, laittakaa ne vaan sinne. Sellaiseen ravintolaan minä menisin.

Tallennettu kategorioihin Löpinää | Jätä kommentti