Arvostelu: Aco Protecting Hand Cream

Miehelle kaikkien rasvojen hankinta on aina vaikeaa. Siksi, kun olin juuri tyytyväisenä hymäillyt, että olen löytänyt lopultakin käsirasvan, mikä imeytyy nopeasti eikä jätä ällöä oloa – apteekkitäti ilmoitti minulle kyseisen rasvan myynnin loppuvan heti! (tästä arvostelu erikseen)

Pakko oli siis löytää taas uusi, ja niin kävi, että viimeisellä pakolla aamulla töihin mennessä piti vaan ottaa hyllystä seuraava putkilo testaukseen. Koska oli kiire, en tietenkään halunnut mitään palvelua, vaan piti itse katsoa ja valkata. Otin ”varman päälle” ja valitsin uuden käsirasvan samasta hyllystä, mistä suosikkini oli löytänyt, kyseessä siis apteekissa myytävä tuote.

Tuomio on lyhyt mutta totta: täyttä paskaa! Haluan käsirasvaltani nopean imeytymisen ihoon ilman, että kädet jää limaisiksi, sillä pitäähän rasvailun jälkeen pystyä heti jatkamaan töitä ja käyttämään esim. tietokonetta. Aco Hand Creamia pitää laittaa todella vähän, sillä se jotenkin levittäytyy pitkin poikin melkoisesti. Kädet ovat levityksen aikana täysin kuin valkoiseksi maalatut ja imeytyminen on kaikkea muuta kuin nopeaa. Kun saat sitten rasvan hierottua vaivalla käsiin, kädet jäävät liimaisen – kyllä ei limaisen vaan liimaisen oloisiksi eikä esim. tietokoneen hiiren käyttäminen ihan hetkeen houkuta todellakaan.

Saippualla käsienpesun jälkeen tuntuu, että käsissä on vieläkin hieman rasvaa, jos ei hinkkaa kunnolla. Mutta ok ok, annettakoon kuitenkin pieni myönnytys. Yöksi tätä rasvaa voi käyttää, kun ei siis rasvailun jälkeen tarvitse tehdä mitään. Se ei myöskään haise, mikä on aina plussaa ja varmaan joku arvostaa sitäkin, että putkilo todennäköisesti kestää aika kauan, sen verran vähän tarvitsee kerta-annokseen.

Yhteenveto

Ei sovellu päiväkäyttöön esim. töissä ällöttävän tunteen vuoksi, mikä jättää kädet heti käytön jälkeen liimaisiksi. Hyvä kuitenkin yöksi, kädet myös tuntuvat pehmeiltä, eli tehoakin löytyy. Ei haise pahalle.

Aco Special Care Protecting Hand Cream

8,45€
4.6

koostumus

2.0/10

imeytyvyys

2.0/10

tuntu käytön jälkeen

1.0/10

tuoksu

9.0/10

teho

9.0/10

Plussat

  • hajuton
  • tehokas
  • neutraali pakkaus
  • ei kallis?
  • kestänee kauan

Miinukset

  • imeytyy hitaasti
  • kädet liimaisia käytön jälkeen
  • outo valkoinen
  • ei sovellu nopeaan työkäyttöön

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *