Arvostelu: Beef & Grill | Forum Helsinki

Ravintola Beef&Grill sijaitsee Forumin ylimmässä kerroksessa, Helsingin keskustassa. Koko kauppakeskuksen ylin kerros on ns. ravintolamaailma, jossa valikoimaa on suhteellisen runsaasti. Beef&Grill sijaitsee hieman piilossa, Sushiravintolan takana. Ravintolan tunnistaa helpoiten siitä, että ohikulkiessa ei voi olla kuulematta iloisia heippa, kiitos, tervetuloa toivotuksia kaikumassa asiakkaille.

Beef&Grill tarjoaa lounasta päivittäin ja sen lisäksi myös a´la carte-lista on tarjolla. Itse olen syönyt vain lounasta, lähes päivittäin. Testattuani lähes kaikki muut lounaspaikat Forumin yläkerrassa, olen päätynyt vahvasti tämän ravintolan kannalle. Tarjolla on lounasbuffetti kahdella eri vaihtoehdolla, sekä myös erillisiä lounastarjouksia, jotka valmistetaan tilauksesta. Hintaan kuuluu myös salaattibuffetti ja kahvi, sekä tietty vesi.

Lounas on yleisesti hyvä ja kahdesta eri vaihtoehdosta toinen on lähes aina kanaa (sopii mulle). Ravintola kehuu itse aineisten tuoreudella ja tekee myös salaatit itse. Tyytymättömänän en ole koskaan poistunut. Kuitenkin kaiken tämän lounastelun keskellä tärkein mainitsemisen arvoinen seikka on paikan palvelu ja henkilökunta. Omistaja häärää aina rautaisella otteella ja pitää paikan vauhdin yllä, unohtamatta kiittää asiakkaitta mennen tullen. Tarjoilijat juoksevat vauhdikkaasti ja kiitos-kaikuu kuin kirkossa jatkuvasti. Kaikesta tekemisestä paistaa aitous ja välittäminen omaa työtään kohtaan. Esim. kokitkin käyvät useasti myös salin puolelta katsomassa ja tarkistamassa buffettien kunnon ja siisteyden, vaikka sen näkee loistavasti myös henkilöstöpuolelta.

Lounasaikana paikka on yleensä tupaten täynnä ja paikkaa voi joutua odottamaan hetken. Henkilökunta kyllä pitää huolen, että paikka löytyy ja hitaammille jo kahviin päässeille annetaan selvä vihje lopetella lounas. Tämä voi toisinaan tuntua asiakkaista tökeröltä, joten jos haluat lounastella pitkään ja hartaasti, kannattaa valita toinen paikka. Nopealle ja tehokkaalle ja hyvälle lounaalle hakeutuvalle, tämä on oikea paikka. Ravintolassa käykin paljon Forumin kiinteistössä työskenteleviä toimistorottia lounaalla päivittäin, paikalla on vakiintunut asiakaskunta ja hyvä maine.

Yhteenveto:

Hyvä ja laadukas lounaspaikka Helsingin keskustassa, jossa poikkeuksellinen palvelu. Hintataso on normaali. Hieman ruuhkainen ja voi tottumattomalle olla kiireaikana liian hektinen. Suosittelen.

Beef&Grill Lounas

9,70€
9

ruoka

9.0/10

hinta/laatu

9.0/10

palvelu

10.0/10

siisteys

10.0/10

atmosfääri

7.0/10

Plussat

  • Palvelu
  • Laatu
  • Nopeus

Miinukset

  • Hektisyys
  • Ruuhkaisuus
  • Kahvi kitkerää

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *