Arvostelu: Kalaliike S.Wallin, Turun kauppahalli

En ole suuri kauppahallien ystävä, koska jostain syystä miellän ne aina jotenkin nuhjuisiksi ja likaisiksi. Muutamia poikkeuksia on toki, yhtenä niistä Turun kauppahalli, jonka olen löytänyt vahingossa. Kauppahallista löytyy S.Wallin kalatiski, mikä ilmeisesti on jopa paikallisesti tunnettu? Siitä en tiedä, mutta lounaaksi kannattaa jokatapauksessa valita kermainen kalakeitto, jos sitä on tarjolla!

Ikinä elämässäni en ole syönyt niin hyvää ja täyteläistä kalakeittoa. Ei ehkä tarvitse kertoa, että tuoreus on kohdallaan ja täytettä keitossa on yllinkyllin. Ajattelin käydä kevyellä keittolounaalla, mutta tuon kulhollisen jälkeen olen edelleen ähkyssä – positiivisesti. Huhheijaa, jos 8€:lla saa itsensä taivaaseen, niin tämä on sitä!

Yhteenveto:

Arvostelu on lyhyt, sillä pointti on ytimekäs – menkää, syökää ja rakastukaa! Jotkut ravintolat kehuskelee tarjoavansa konstailematonta ruokaa. Sana konstailematon saa todellisen tarkoituksensa, kun istut hieman ahtaasti jakkaralla keikkuen kalatiskin ääressä slurpaten keittoasi ja katsot samalla kokkien valmistavan muita kala-annoksia asiakkaille. Juttelu on mutkatonta ja hintakin kohdallaan.

S.Wallin keittolounas

8€
8.8

Paikka

8.0/10

Ruoka

9.0/10

Tunnelma

8.0/10

Hinta-laatusuhde

10.0/10

Sijainti

9.0/10

Plussat

  • Paras kalakeitto
  • Tuoreet raaka-aineet
  • Loistava hinta-laatu

Miinukset

  • Kauppahallin käytävällä
  • Hallin nuhjuinen ympäristö

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *