Arvostelu: Kong Skull Island

Tuli katsottua uusin King Kong uudelleenfilmatisointi, eli Kong Skull Island ennakkonäytöksenä. Pitää todeta, että odotukset eivät olleet korkealla, joten valmistauduin henkisesti tyhjänpäiväiseen kahden tunnin mittaiseen animaatioon jossa todennäköisesti jengiä kuolee hirviöiden mellastaessa päättömästi.

En joutunut pettymään elokuvaan…jengiä kuoli hirviöiden mellastaessa päättömästi. Oli iso apina, iso lehmä, iso hämähäkki, iso kahdeksanjalkainen, iso puuolio ja isot maan alla elävät sokeat liskodinohybridit. Niin, Kong ei tässä elokuvassa todellakaan ole pääosassa, vaan kaikki pelkäävät näitä friikkiotuksia maan pimeydestä. Ja niitähän sitten tulee ja ne syö ja riehuu ja Kongkin saa urakalla turpaansa.

Lopuksi tietenkin päähenkilöt selviää hengissä ja he ratsastavat kohti aamunkoittoa. Tosiaan, elokuvassa on myös jotain ihmisiä näyttelemässä, Samuel L. Jackson on vihainen ja yksi kiinalainen tytsy on saanut sivuosaroolin missä hän toteaa ainakin että ”nyt on aamu” ja ”hei lopettakaa”. Hienosti hoidettu!

Sitten toki on vielä mystinen alkuasukasheimo, mikä ei puhu eikä hymyile. Vuonna nolla saarelle tippunut joulupukilta näyttävä päästään seonnut sotilas, joka itkee kuolleen ex-vihollisensa haudalla, koska he olivat parhaita ystäviä (ehkä enemmänkin? LOL). Jumalaton aita, mikä ei pidä ketään loitolla mutta on kuitenkin sekä hienosti avautuva portti laivoja varten, vaikka heimolla ei laivoja olekaan.

Yhteenveto

En maksaisi tästä leffasta senttiäkään, mutta jos on tylsää ja pääsette katsomaan elokuvaa ilmaiseksi, ehdottomasti kannattaa käydä toteamassa, että iso apina on ihan viihdyttävä ja hyviä nauruja saa ainakin itsestäänselvyyksistä sekä siitä, kun John Goodman lopultakin syödään. 2h pituus on juuri ja juuri keston rajoilla.

Kong Skull Island

2.9

Kesto

5.0/10

Visuaalisuus

6.0/10

Juoni

2.0/10

Koukuttavuus

1.0/10

Näyttelijäsuoritukset

0.5/10

Plussat

  • Parempi kuin kuolema
  • Hyvät naurut "näyttelystä"
  • Itsestäänselvyyksien bongailu

Miinukset

  • Turha
  • Aivottomille katsojille
  • Mitäänsanomaton
  • Selkeästi huonoa jatkoa petaava

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *