Meistä

Tiedottaja.net on yksityisen henkilön blogisivusto. Tiedottaja arvostelee kaikkea elämästään, paikkoja, ihmisiä, asioita ja kokemuksia. Rehellisesti ja puolueellisesti – siis aina omasta näkökulmastaan. Tiedottaja on noin 40-vuotias mieshenkilö, joka on koko elämänsä työskentelyn erittäin laaja-alaisesti kaupanalan tehtävissä.

Sivuston tarkoituksena on antaa rehellinen mielipide kuluttajan näkökulmasta. Arvostelun kohteeksi valikoituvat asiat ovat kaikki mukana tiedottajan omassa elämässä tavalla tai toisella. Niitä joko käytetään tai testataan, syystä ja toisesta. Pääperiaatteena on kuitenkin, että kukaan tai mikään ei ole turvassa tiedottajan arvostelulta. Tämä pätee paitsi blogissa, myös tosielämässä.

Tiedottajan voi myös haastaa – jos uskaltaa. Jos sinulla on palvelu tai tuote ja haluat päästää tiedottajan sen kimppuun, ole yhteydessä palautelomakkeen kautta. Lupaamme ainoastaan rehellisen mielipiteemme, vaikka se ei sinua miellyttäisikään. 🙂

Mielipiteet ihmisillä vaihtuvat, niin myös tiedottajalla. Tämän vuoksi saatamme tehdä useita arvosteluita samastakin asiasta. Emme poista vanhempia arvosteluita sellaisessa tapauksessa, jotta lukijoillamme on mahdollisuus nähdä myös ennen-tilanne halutessaan.